Znikający index.php

Wróc do listy tematów
  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Nowicjusz
  • Członek społeczności
  • Postów: 2
  • Rejestracja: 09.01.2016
Data: 11 Styczeń 2016 21:50

Witam.
Mam kolejny problem z geko 2.0.1.
Po wejściu na stronę główną otwierają mi się tylko linki do kategorii produkty (pozostałe nie działają), ucina index.php w linkach.
To samo z PA.
Oczywiście gdy dopisuję z palca index.php to linki działają poprawnie.
Wyczytałem na forum, że ustawia się to w PA gdzieś w ustawieniach globalnych, aby index.php nie był ukrywany lecz nie mogę tej opcji znaleźć.
Proszę o pomoc.

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Sr. Member
  • Partner społeczności
  • Postów: 470
  • Rejestracja: 06.02.2012
Data: 15 Styczeń 2016 19:12

To wygląda mi na kwestię błędnego pliku .htaccess . Poprawny plik można skopiować z repozytorium: https://github.com/jmarceli/Gekosale2/blob/master/.htaccess

----------------------

Zapraszam na http://mygekosale.pl gdzie znajduje się pełna oferta Modułów dla Gekosale 1.4 oraz 2.0 moduły dla Gekosale
Polecam poprawione Gekosale 2

 
       
 
Wpisz szukaną frazę oraz wybierz post
Zaawansowane wyszukiwanie
  • Nowe posty
  • Gorący temat z nowymi postami
  • Zamknięty temat
  • Nowa ankieta
  • Temat przyklejony
  • Brak nowych postów
  • Gorący temat bez nowych postów
  • Temat przeniesiony
  • Stara ankieta
  • Pilne ogłoszenie
Nowi użytkownicy:
  • Zarejestrowanych: 43026
  • Zalogowanych: 0
  • Anonimowych: 0
  • Gości: 47
  • Tematów: 3555
  • Odpowiedzi: 15435
  • Postów: 18990
Aktywni użytkownicy: