Panel Użytkownika

Guziki Topicu

Post użytkowika xyz

Profil użytkowika xyz

Opcje profilu

Użytkowik xyz dodał post dnia:

Data: 07 Maj 2010 11:46 AM

Opcje postu

Ja mam pytanie zasadniecze. Jeżeli taki moduł pojawi się , na 100% przesiadam się z magento.

Chodzi o integracje z Insertowym sello, nie z subiektem, a właśnie z sello, który jest naturalną platformą prowadzenia sprzedaży internetowej (jest też polączone juz z subiektem). Dzięki sello możemy zarządzać sprzedażą na aukcjach i jeśli byłby moduł integracyjny z Gekonem to dla mnie wystarczający powód do przesiadki.

Post użytkowika xyz

Profil użytkowika xyz

Opcje profilu

Data: 07 Maj 2010 05:54 PM

Opcje postu

Na chwilę obecną nie planujemy integracji bezpośredniej z Sello. Planowane jest wdrożenie Allegro oraz integracja z programem s2s (e-mo.com.pl)

Post użytkowika xyz

Profil użytkowika xyz

Opcje profilu

Data: 17 Maj 2010 04:09 PM

Opcje postu

Wielka szkoda. Może jeszcze jednak przemyślicie sprawe i korzyści płynące dla użytkownika z takiej integracji ?
Czy to już ostatecznie i na wieki przesądzone?

Post użytkowika xyz

Profil użytkowika xyz

Opcje profilu

Data: 17 Maj 2010 06:58 PM

Opcje postu

Nie jest to ani ostatecznie ani definitywnie przesądzone. Znamy bardzo dobrze korzyści płynące z takiej integracji, lecz mamy aktualnie inne priorytety. Skupiamy się na doprowadzeniu Gekona do stanu, w którym będzie można z jego pomocą bezproblemowo uruchamiać i prowadzić sklepy. Jest przed nami jeszcze sporo pracy związanej z samym oprogramowaniem więc póki ona nie zostanie zakończona nie rozpoczniemy prac nad modułami integracyjnymi za wyjątkiem wspomnianych we wcześniejszym poście.

Wpisz szukan¹ frazê oraz wybierz post
Zaawansowane wyszukiwanie
  • Nowe posty
  • GorÄ…cy temat z nowymi postami
  • ZamkniÄ™ty temat
  • Nowa ankieta
  • Temat przyklejony
  • Brak nowych postów
  • GorÄ…cy temat bez nowych postów
  • Temat przeniesiony
  • Stara ankieta
  • Pilne ogÅ‚oszenie