Nie instalują się moduły z Gekolab
Wróc do listy tematów
- Gasnik
- Nowicjusz
- Członek społeczności
Witam,
Nie chcą zainstalować się moduły z Gekolab, po kliknięciu na zielonego plusa nic się nie dzieje, strona się odświeża i modułu nie ma. Podejrzewam że problem jakiś z CHMODami, ale nie znalazłem nigdzie, mimo wielodziennego przeszukiwania forum konkretnie napisanego gdzie jakie CHMODy powinny być.
Ktoś jest w stanie pomóc?
Wersja 1.35
Edytowany: 26 Styczeń 2012 15:38 przez Gasnik

- potkal
- Sr. Member
- Członek społeczności
problemem jest konfiguracja serwera… przerabialem to… trzeba by wszystkie foldery zmienic na 777 a i tak nie do konca to pomoglo.... najszybszym rozwiazaniem bylo zmiana hostingu...:) sam sie oburzalem, dlaczego… ale pomoglo i niestety z podwinietym ogonem mowie ze zmiana serwera rozwiazala problemy…
moze byc jeszcze jedno… namespace ale watpie abys sie az tak mocno bawil jak ja:)

- Gasnik
- Nowicjusz
- Członek społeczności
Włśnie miałem tak z grafikami, zmieniłem chmody gdzieśtam i pomogło. Może ktoś wie gdzie geko instaluje moduły? Konkretniej zależy mi na transferuj.pl i nokaucie.
Na defaultowym namespace też nie wchodzi.
Ok, poradziłem sobie inaczej: Ściągnąłem pliki modułów z http://lab.gekosale.pl/ wrzuciłem ręcznie na serwer, w panelu dałem INSTALUJ i wsio działa. Do admina taki apel żeby zostawił w/w link jak jest - może komuś się pliki przydadzą.
Edytowany: 26 Styczeń 2012 19:24 przez Gasnik
Wyszukaj Post
Legenda oznaczeń postów
- Nowe posty
- Gorący temat z nowymi postami
- Zamknięty temat
- Nowa ankieta
- Temat przyklejony
- Brak nowych postów
- Gorący temat bez nowych postów
- Temat przeniesiony
- Stara ankieta