Integracja z Subiekt GT

Wróc do listy tematów
  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Administrator
  • Autorzy Gekosale
  • Postów: 1968
  • Rejestracja: 20.04.2009
Data: 06 Marzec 2013 23:01

Bartlomiej Zawadka - 06 Marzec 2013 10:56 PM

Hej mastek,

z 97% byłbym bardzo zadowolony.

A z kiedy masz API?
Czy mógłbyś je załączyć w treści posta?

Psst, nowe API Firmesa siedzi w standardzie w Geko 2 i jest skuteczne jak katana ;).

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Sr. Member
  • Członek społeczności
  • Postów: 1065
  • Rejestracja: 18.01.2012
Data: 06 Marzec 2013 23:19

Do momentu braku cech statycznych w GEKO 2 jakoś stępiona ta katanka wink

----------------------

Better fight for something than live for nothing.
Sklepy i strony internetowe: lexcom.pl.

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Administrator
  • Autorzy Gekosale
  • Postów: 1968
  • Rejestracja: 20.04.2009
Data: 06 Marzec 2013 23:21

mastek - 06 Marzec 2013 11:19 PM

Do momentu braku cech statycznych w GEKO 2 jakoś stępiona ta katanka ;)

Wiem, rozmawiałem o tym dzisiaj nawet z P.Rafałem z Firmes - w Waszej sprawie oczywiście :). Cechy statyczne z Geko 1 zostaną przebudowane na dane techniczne w Geko 2 - możesz sprawdzić na Well jak one się zachowują. W Geko 2 niestety nie zdążyliśmy już z implementacją i testami tej funkcji gdyż jest ona o wiele bardziej skomplikowana niż cechy statyczne i warianty razem wzięte :)

Data: 07 Marzec 2013 00:01

Adam.Piotrowski - 06 Marzec 2013 11:01 PM

Psst, nowe API Firmesa siedzi w standardzie w Geko 2 i jest skuteczne jak katana ;).

Świetnie! Dziękuję za odpowiedź i zabieram się za ściąganie bety 2.0
Rozumiem, że API z 2.0 nie jest kompatybilne z Geko 1.4.x?

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Administrator
  • Autorzy Gekosale
  • Postów: 1968
  • Rejestracja: 20.04.2009
Data: 07 Marzec 2013 00:01

Nie jest kompatybilne i musisz napisać do P.Rafala aby podesłał Ci FirmesLink przeznaczony dla Gekosale 2.

Data: 07 Marzec 2013 00:11

OK, dziękuję grin

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Sr. Member
  • Członek społeczności
  • Postów: 1065
  • Rejestracja: 18.01.2012
Data: 08 Marzec 2013 11:26

Adam.Piotrowski - 06 Marzec 2013 11:21 PM
mastek - 06 Marzec 2013 11:19 PM

Do momentu braku cech statycznych w GEKO 2 jakoś stępiona ta katanka ;)

Wiem, rozmawiałem o tym dzisiaj nawet z P.Rafałem z Firmes - w Waszej sprawie oczywiście :). Cechy statyczne z Geko 1 zostaną przebudowane na dane techniczne w Geko 2 - możesz sprawdzić na Well jak one się zachowują. W Geko 2 niestety nie zdążyliśmy już z implementacją i testami tej funkcji gdyż jest ona o wiele bardziej skomplikowana niż cechy statyczne i warianty razem wzięte :)

Ale zostaną one użyte w filtracji? Ponieważ tylko do tego celu ich potrzebowaliśmy.

----------------------

Better fight for something than live for nothing.
Sklepy i strony internetowe: lexcom.pl.

Data: 15 Marzec 2013 00:13

Adam.Piotrowski - 07 Marzec 2013 12:01 AM

Nie jest kompatybilne i musisz napisać do P.Rafala aby podesłał Ci FirmesLink przeznaczony dla Gekosale 2.

FirmesLink dla Gekosale 2 potrzebuje jeszcze kilku dni żeby się zmaterializować.

Czy mogłby ktoś w międzyczasie zamieścić na forum (ew. podesłać na priva) ostatnią wersję subiektowego API do Geko 1.4?

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Sr. Member
  • Banned
  • Postów: 477
  • Rejestracja: 01.07.2011
Data: 24 Kwiecień 2013 11:46

Jaki jest koszt zintegrowania geko 1.4 i 2.0 z Subiektem GT ?

----------------------

http://www.techos.pl

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Sr. Member
  • Członek społeczności
  • Postów: 671
  • Rejestracja: 24.01.2011
Data: 25 Kwiecień 2013 12:44

Podłączam się pod pytanie.

----------------------

Pozdrawiam
Paweł Małkowski
http://www.swiezopalona.pl
Budujemy sklepy w oparciu o Gekosale. Przenosimy sklepy z Geko 1.x na Geko 2.0.
Dostępne dodatki: warianty kolorystycznie, integracja smsapi i podobne, poprawki Ceneo, Nokaut, Skapiec, integracja opinii: Ceneo i Opineo, integracja Google Shopping, responsive i inne.
Masz pomysł na sklep? Zgłoś się do nas

  • Przejdź do profilu użytkowika
  • Jr. Member
  • Członek społeczności
  • Postów: 50
  • Rejestracja: 13.05.2012
Data: 17 Styczeń 2018 07:25

Czy jest jeszcze możliwość zdobycia API do 1.4.3??

       
 
Wpisz szukaną frazę oraz wybierz post
Zaawansowane wyszukiwanie
  • Nowe posty
  • Gorący temat z nowymi postami
  • Zamknięty temat
  • Nowa ankieta
  • Temat przyklejony
  • Brak nowych postów
  • Gorący temat bez nowych postów
  • Temat przeniesiony
  • Stara ankieta
  • Pilne ogłoszenie
Nowi użytkownicy:
  • Zarejestrowanych: 43026
  • Zalogowanych: 0
  • Anonimowych: 0
  • Gości: 78
  • Tematów: 3568
  • Odpowiedzi: 15488
  • Postów: 19056
Aktywni użytkownicy: